TERVEHENKINEN TYÖYHTEISÖ

Current Status
Not Enrolled
Price
119,99 €
Get Started

TERVEHENKINEN TYÖYHTEISÖ

Kun joukko ihmisiä työskentelee yhteisössä, heidän välilleen kehkeytyy omanlaisensa kanssakäymisen tapa.  Kanssakäymisen luonne joko tukee tai ei tue työntekoa, ja syntynyt ilmapiiri on työhyvinvoinnille ratkaisevan tärkeä. Tämä videovalmennus kertoo mitä yhteisössä oikeastaan tapahtuu ja miksi.

Valmennus koostuu neljästä aihekokonaisuudesta: 

(1) HYVINVOINTIA TYÖYHTEISÖÖN!

(2) PUHETAVAT JA KESKUSTELUN EDISTÄMINEN

(3) ERILAISUUS, OIKEUDENMUKAISUUDEN VAATIMUS, KATEUS, SYNTIPUKIT JA KLIKIT

(4) MASENNUS JA APEA TYÖPAIKKAILMAPIIRI

Kun ostat tämän valmennuspaketin, saat sen elämänikäiseen käyttöösi.  Valmennus täydentyy uusilla videoilla, ja saat tiedon uuden videon ilmestyessä.

Mitä opit tästä videovalmennuksesta?

Tämän videovalmennuksen opiskeltuasi ymmärrät työyhteisöjen perusdynamiikkaa, esihenkilö- ja työntekijäroolien merkityksen yhteisön tukena. Tiedät miten kiittää ja moittia, miten ottaa palaute vastaan ja miten voidaan kehittää hyvää keskustelukulttuuria. Sinulla on ymmärrystä yhteisössä oleviin erilaisuuksiin nähden ja tiedät missä raja käy. Ymmärrät yhteisöissä nousevia ongelmia klikkiytymisestä juoruamiseen, säilytät suhteellisuudentajusi ja näet ongelmiinkin sisältyvän oppimismahdollisuuden. Osaat havainnoida ilmapiiriä, ja tiedät miten asioihin voi tarttua.

Jokaisen videon kohdalla on selostus siitä mitä voit juuri siitä videosta oppia.

Course Content

Expand All
TYÖYHTEISÖ
PUHETAVAT
ERILAISUUS
MASENNUS
Shopping Cart